Vilkår og betingelser for Saunaer på Danholmen

Disse generelle vilkår og betingelser gjelder når du som forbruker (”kunden” eller ”du”) gjør et kjøp fra Vestfold Båt og Utleie AS, heretter referert til som “VBU”, på danholmen.no eller på en av VBUs lokasjoner. Vilkårene gjelder ved besøk og reservasjoner i alle VBUs saunaer, apper, nettsiden danholmen.no, kontakt med kundesupport eller via sosiale medier. 

Forbrukerkjøp

Forbrukerkjøp er regulert i henhold til flere relevante lover, inkludert forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Hvis du ønsker ytterligere informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp, kan du finne disse lovene på lovdata.no.

Ved å benytte nettsiden og/eller legge inn en bestilling, samtykker du i å følge de gitte bestemmelsene i vilkårene. Det er viktig at du forsikrer deg om at du har grundig gjennomgått og forstått vilkårene før du foretar en bestilling. Det faktum at produkter eller tjenester tilbys på nettsiden på et gitt tidspunkt, utgjør ingen garanti for at samtlige produkter eller tjenester alltid vil være tilgjengelige. Vi reserverer oss retten til å avslutte salget av et produkt når som helst og vi påpeker at produkter kan være utilgjengelige til enhver tid. Videre forbeholder VBU seg retten til å endre disse vilkårene etter behov uten forhåndsvarsel. Den gjeldende versjonen av vilkårene for din bestilling vil være den som er tilgjengelig på nettsiden på tidspunktet for bestillingen.

Priser

Når du foretar en bestilling via nettsiden, vil prisene som er oppgitt være gjeldende. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift (MVA). Dersom MVA-satsen endres etter bestillingsdatoen, vil denne endringen reflekteres i vareprisene uten forhåndsvarsel til deg som kunde. Prisene som er oppgitt på tidspunktet for kundens bestilling vil være gjeldende gjennom hele kjøpsprosessen, og det vil ikke påløpe noen ytterligere skatter eller avgifter.

I tilfelle åpenbar feil i prissetting forårsaket av tekniske eller menneskelige feil, forbeholder VBU seg retten til å kansellere en ordre og refundere kunden.

Betaling

Vi tilbyr følgende sikre betalingsalternativer:

  1. Nets Easy: Betaling med kredittkort. Beløpet blir belastet kortet samme dag som bestillingen blir gjort.
  2. VIPPS på nettsiden
  3. VIPPS ved drop-in.

Vær oppmerksom på at kontanter ikke aksepteres som betalingsmiddel.

Det er viktig å merke seg at VBU aldri har tilgang til kortinformasjonen din og derfor ikke har muligheten til å registrere eller lagre kortopplysningene dine.

Kjøpsvilkår og kundeopplysninger

For å fullføre et kjøp via nettsiden, må du akseptere vilkårene. Ved å akseptere disse vilkårene, forplikter du deg til å overholde dem og anerkjenner at du har lest informasjonen om VBUs behandling av personopplysninger nedenfor og har gitt samtykke til bruken av informasjonskapsler.

En avtale om kjøp, som disse vilkårene regulerer, blir først inngått når VBU skriftlig bekrefter bestillingen til den oppgitte e-postadressen din (“ordrebekreftelsen”). Vi anbefaler at du tar vare på ordrebekreftelsen for eventuelle fremtidige henvendelser til VBU. Avtalen knyttet til en bestilling inkluderer kun betaling for den aktuelle reservasjonen, og etter at bookingen og besøket er fullført, har kunden ingen ytterligere økonomiske forpliktelser overfor VBU. Imidlertid vil vilkårene fortsatt gjelde mellom partene for de tjenestene/varene som er kjøpt.

Kunden bekrefter at de opplysningene de oppgir er korrekte og fullstendige. Kunden er ansvarlig for eventuelle feilaktige opplysninger. Informasjon om VBUs behandling av personopplysninger er inkludert nedenfor og utgjør en integrert del av disse vilkårene.

Kansellering og værforbehold

VBU kan ikke gi garantier angående vannkvaliteten eller værforholdene. I tilfelle ekstreme værforhold og andre uforutsette hendelser forbeholder VBU seg retten til å kansellere reservasjonen. Kunden vil ha rett til refusjon for tjenester som ikke kan gjennomføres, eller flytting av reservasjon. Kontakt oss for å ordne dette.

Aldersgrense

VBU ekspederer ikke kjøp og reservasjoner for personer under 18 år. Gjester under 18 år må være i følge med en foresatt.

Personvernerklæring

VBU behandler personopplysninger med formålet om å kunne tilby god service og ulike markedsføringsaktiviteter, som for eksempel utsendelse av nyhetsbrev og tilpassede tilbud til kunden.

VBU dokumenterer også kommunikasjonen med kunden, spesielt i tilfeller hvor kunden fremlegger en reklamasjon eller har andre spørsmål. Dette gjøres for å kunne levere den servicen som kunden forventer av VBU. Mer spesifikt, VBU trenger dine personopplysninger for følgende formål:

  1. For å kunne motta og behandle dine reservasjoner og bestillinger via nettsiden, inkludert opplysninger som navn, adresse, fødselsdato og bankopplysninger.
  2. For å kunne informere deg om eventuelle endringer i reservasjonen via SMS, for eksempel ved bruk av mobilnummeret ditt.
  3. For å kunne sende markedsføringsmateriell, som nyhetsbrev, til deg, inkludert opplysninger som e-postadresse og navn.
  4. For å kunne kontakte deg ved spørsmål knyttet til reservasjonen, bestillingen eller andre kjøp, for eksempel ved bruk av telefonnummeret ditt og navnet ditt.
  5. For å kunne svare på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester ved bruk av opplysninger som e-postadresse.
  6. For å kunne analysere personopplysningene dine og tilby relevant markedsføring, tilbud og informasjon, basert på opplysninger som navn, kjøpevaner og e-postadresse.
  7. For å kunne bekrefte at du er gammel nok til å foreta netthandel, ved hjelp av fødselsdatoen din.

Dine opplysninger vil kun bli lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene eller i samsvar med gjeldende lovverk. Vi kan ikke slette dine data når det eksisterer juridiske krav om lagring, som for eksempel i henhold til bokføringsloven, eller når det er en rettslig grunn til å beholde visse data, for eksempel under pågående avtaleforhold.

Dine rettigheter

Du har rett til å motta informasjon fra oss angående de personopplysningene vi har lagret om deg. Dersom opplysningene er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, har du selvfølgelig rett til å be om korrigering eller sletting. I samsvar med personopplysningsloven har du rett til, uten kostnad og en gang per kalenderår, å motta informasjon om dine personopplysninger som er registrert som kunde hos VBU. Ønsker en kunde å motta denne informasjonen, må det sendes en skriftlig, signert henvendelse til VBUs postadresse. Henvendelsen må være skriftlig og kan ikke sendes via e-post. Dersom personopplysninger behandles i strid med personopplysningsloven, har kunden rett til å be om korrigering, sperre eller sletting av opplysningene.

Postadresse: Vestfold Båt og Utleie AS, Danholmen 25, 3128 Nøtterøy

Du har alltid muligheten til å tilbakekalle ditt samtykke til bruk av dine opplysninger til markedsføringsformål når som helst.

Tilgang til personopplysninger?

VBU vil ikke videreformidle, selge eller utveksle dine opplysninger med tredjeparter. Personopplysninger kan imidlertid bli delt med organisasjoner som inkluderer speditører, betalingsformidlere, kredittopplysnings- eller inkassoselskaper. Dette kan være nødvendig for formål som kredittvurdering, identitetskontroll, overvåking av kredittverdighet og overføring av fordringer.

Beskyttelse av dine personopplysninger

VBU beskytter dine personopplysninger ved å benytte krypteringsteknologi. SSL, som står for Secure Sockets Layer, er en funksjon som sikrer at all informasjon som utveksles mellom kjøperen og selgeren blir kryptert. VBU arbeider kontinuerlig med å utvikle og implementere sikkerhetstiltak for å holde tritt med den stadig skiftende teknologiske utviklingen.

Når du gjennomfører betalinger med kort, samarbeider vi med en betalingsformidler som blant annet utfører validering av kortets gyldighet hos banken. Betalingsformidleren behandler betalingskortinformasjonen i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS (PCI-DSS står for Payment Card Industry Data Security Standard). 

Informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel (heretter referert til som “Informasjonskapsel”) utgjør en kompakt tekstfil som først blir lagret ved ditt første besøk på en nettside. Ved senere besøk blir denne tekstfilen hentet fra din datamaskin eller mobil enhet. Det eksisterer to kategorier av Informasjonskapsler, permanente Informasjonskapsler og midlertidige (også kjent som øktbaserte Informasjonskapsler). Permanente Informasjonskapsler blir lagret som filer på datamaskinen eller mobilenheten i en angitt tidsperiode. På den annen side blir midlertidige Informasjonskapsler lagret midlertidig og blir automatisk fjernet når du avslutter nettlesersesjonen.

VBU benytter seg av Informasjonskapsler for formålet med å forbedre og forenkle din brukeropplevelse under besøk på nettstedet. Det er viktig å merke seg at vi ikke bruker Informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon eller til å dele opplysninger med tredjeparter.

VBU benytter vi midlertidige Informasjonskapsler for å administrere din handlekurv.

Det er enkelt for deg å slette Informasjonskapsler fra din datamaskin eller mobil enhet via nettleseren din. Instruksjoner om hvordan du håndterer og fjerner Informasjonskapsler kan vanligvis finnes i hjelpeseksjonen til nettleseren din. Du har muligheten til å deaktivere Informasjonskapsler helt, eller velge å motta en melding hver gang en ny Informasjonskapsel blir sendt til din datamaskin eller mobil enhet. Vær oppmerksom på at hvis du velger å deaktivere Informasjonskapsler, vil du ikke kunne utnytte alle funksjonene som tilbys på nettstedet. Vi gjør bruk av tredjeparts Informasjonskapsler for å samle inn statistikk ved hjelp av analyseverktøy som for eksempel Google Analytics. Disse Informasjonskapslene kan være permanente eller midlertidige (øktbaserte Informasjonskapsler) og vil bli lagret på din datamaskin eller mobil enhet i en maksimal periode på 24 måneder.

Koblinger

Nettsiden kan også inkludere lenker til andre nettsteder som opererer uavhengig av VBU. Det er viktig å bemerke at VBU ikke påtar seg ansvar for personvernpraksis eller innholdet til slike eksterne nettsteder. Disse lenkene er primært inkludert for å lette din tilgang til spesifikk informasjon innenfor definerte områder.

Innhold på nettsiden, opphavsrett og rettigheter

VBU tar forbehold om eventuelle tekst- og bildefeil på nettsiden. Samtlige immaterielle rettigheter, inkludert varemerker og opphavsrettigheter, knyttet til nettsidens innhold, tilhører enten VBU eller deres respektive lisensgivere. Informasjonen på nettsiden er beskyttet i henhold til lover som regulerer opphavsrett, markedsføring, og varemerker. Dette betyr at hverken hele eller deler av innholdet kan kopieres eller brukes, med mindre det er for kundens personlige og ikke-kommersielle formål, og dette krever forhåndsgitt skriftlig tillatelse fra VBU.

Overdragelse

VBU forbeholder seg retten til å overdra til tredjepart eller pantsette betalingsfordringer, inkludert avbetalinger, som har oppstått i forbindelse med leveranse av en vare.

Klausulers gyldighet

Dersom en eller flere bestemmelser i denne avtalen erklæres ugyldige eller blir kjent som ineffektive av en domstol eller tilsynsmyndighet, skal dette ikke påvirke gyldigheten til de gjenværende bestemmelsene i avtalen.

Tvister

Tvister som oppstår i forbindelse med denne avtalen og som vedrører gyldigheten av avtalen, skal behandles for norsk allmenn domstol i samsvar med norsk lov. Hvis du er misfornøyd med et produkt du har kjøpt, oppfordrer vi deg til å reklamere for produktet i samsvar med reklamasjonsretningslinjene som er beskrevet tidligere. VBU vil vurdere reklamasjonen og gi deg en tilbakemelding. Dersom du av en eller annen grunn ikke er tilfreds med VBUs beslutning, har du som forbruker muligheten til å henvende deg til Forbrukerombudet for å få saken vurdert. VBU vil respektere Forbrukerombudets beslutning. Mer informasjon om dette finner du på Forbrukerombudets nettsted på www.forbrukerombudet.no.

Hvem er vi?

Vestfold Båt og Utleie AS, organisasjonsnummer 927 033 062 med adresse:

Danholmen 25, 3128 Nøtterøy.

Vestfold Båt og Utleie AS er eier av nettsiden danholmen.no og tilhørende data.

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Takk for at du benytter VBUs tjenester!